Sağlık Astrolojisi

Sağlık Astrolojisi, astrolojik bilgilerin insanların sağlığı, bedenleri ve hastalıklarla ilgili konular üzerinde nasıl etkili olduğunu inceleyen bir astroloji dalıdır. Astrolojide, gezegenlerin, burçların ve evlerin insan doğasında ve yaşamında belirli etkileri olduğuna inanılır. Sağlık Astrolojisi, bu etkilerin sağlık ve hastalıklarla ilişkisini araştıran bir disiplindir.

Sağlık Astrolojisi, bir kişinin doğum haritasını (gezegenlerin, burçların ve evlerin doğum anındaki konumları) kullanarak kişinin sağlık durumunu, hastalıklara yatkınlığını ve yaşam tarzına bağlı olası sağlık sorunlarını analiz etmeye çalışır. Bu, her bir burcun ve gezegenin bedenle ilişkili olduğu farklı organ ve sistemlere yönelik etkilerini dikkate alarak yapılır.

Örneğin, Akrep burcu cinsel organlarla ve hormonlarla ilişkilendirilirken, Yengeç burcu mide ve sindirim sistemi ile bağlantılıdır. Ayrıca, Mars enerji ve eylemle ilişkilendirildiğinden, Mars’ın yerleşiminin, bir kişinin enerji seviyeleri ve hareketlilikle ilgili sorunlarına etkisi olabileceğine inanılır.

Sağlık Astrolojisi, kişinin yaşamının hangi dönemlerinde sağlık sorunları yaşayabileceğini öngörmeye çalışırken, aynı zamanda kişisel yaşam tarzı ve alışkanlıkların sağlık üzerindeki etkisini de değerlendirir. Bu bilgiler, bir kişinin sağlık sorunlarını önlemeye yönelik önlemler almasına yardımcı olabilir ve yaşam kalitesini artırabilir.

Ancak, Sağlık Astrolojisi’ nin tıbbi bilimle birleştirilmesi önemlidir. Astrolojik bilgiler, tıbbi teşhis ve tedavi yöntemlerinin yerini alamaz ve sadece bir rehber olarak kullanılmalıdır. İdeal olarak, Sağlık Astrolojisi, tıbbi uzmanlarla birlikte kullanılarak, kişinin sağlık ve yaşam hedeflerine ulaşmasına yardımcı olabilecek genel bir rehber sunabilir.

Sağlık Astroloji genel bilgi

1
Genel tanımlar
2
Zodyak ve İnsan Vücudu
3
Gezegenlerin genel etkileri
4
Genel sağlık için 3 temel nokta.
5
Fiziksel Kondüsyon
6
Hyleg, doğum haritaları
7
Yaşam Süresi
8
Altıncı Ev
9
Ruhsal Bozukluklar
10
Yaralanmalar, Kazalar ve şekilsel bozukluklar
11
Ölüm olayı
12
Hyleg ve Alcocoden

Gezegenler

1
Güneş

Günlük bedensel fonksiyonlar için Güneş'in önemini ifade edemez. Güneş'in hayati önemi ve enerjisi, bir kişinin genel sağlığı için dikkate alınmaması gereken bir şey değildir. Tüm doğal canlılık, enerji veya prana Güneş aracılığıyla akar. Bulunduğu burç, enerjilerin verilen yaşam boyunca nasıl dağıtıldığını söyleyecektir.

2
Ay

Güneş, burç ve açıyla bedenin yapısal niteliğini gösterirken, Ay sağlık koşullarını anlatır. Bu hassasiyet nedeniyle, Ay, ameliyatın yapılacağı zamanı veya yapılmaması gerektiğini gösteren iyi bir göstergedir. Örneğin, bir kişi genellikle boşlukta kalan bir Ay gününde ameliyat geçirmemelidir. Boşlukta kalan günler genellikle ameliyatın doğru bir şekilde yapılmayacağı, daha fazla komplikasyon bulunacağı veya ikinci bir ameliyatın gerekeceği anlamına gelir. 

3
Merkür

Merkür, sinir sisteminin yöneticisi olduğu için, doğum haritasındaki konumu zihinsel tutumları gösterebilir ve esnek olmayan tutumlar vücuda stres verebilir. Zayıf bir Merkür ile genellikle zihinsel yorgunluk ortaya çıkmaz, ancak sinir sistemi ciddi bir darbe alabilir ve bunun sonucunda sinirlilik, gerilim ve rahatlayamama durumu oluşabilir. Bu tür insanlar endişelerini kontrol etmeleri gereklidir, sadece sonucu değiştirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarında endişelenmelerine izin vermeleri gereklidir. Doğru tutumlar refah için önemlidir ve duygularımızı yanlış yönetirsek hasta olabiliriz.

4
Venüs

Sağlık astroloji öğrencilerinin çoğu, "Venüs" ü göz ardı etme eğilimindedir, çünkü zararsız, "yumuşak" bir gezegen olduğu ve kötü bir şey yapmaya muktedir olmadığı ünü vardır. Ancak, Venüs öyle bir derecede etkilenir ki, yönettiği şey hastalıklı ve ağrılı hale gelir. Boğa ve Terazi üzerinde hüküm sürerek, Venüs boğaz, tiroid ve böbrekleri düzenlemeye yardımcı olur. Gezegen aynı zamanda dolaşım sisteminin yarısının üzerinde egemenliğe sahiptir. Cilt dokusu, güzelliği ve kusursuz karakteriyle ilgilidir.

5
Mars

Kaslar ve adrenal bezler üzerinde hüküm süren Mars, bedenimizin tüm yönlerini enerjilendiren ve uyaran unsurdur. Güneş temel motorumuzken, Mars onu besleyen yakıttır. Mars, fiziksel enerjimiz ve hareket kabiliyetimizle ilgili ana gezegendir.

6
Jüpiter

Genellikle Jüpiter'e genişleme denir. Tıbbi terimlerde, Jüpiter genişlemesi aşırı yeme ve kontrol eksikliği anlamına gelir. Oysa Venüs damak zevklerimizi ve belirli gıdalara nasıl tepki verdiğimizi yönetirken, Jüpiter oburlara yol açar. Jupiter yönetimindeki insanlar genellikle asit yönünden zengin olan ve genellikle yüksek kalorili yiyecekler olan yiyecekleri aşırı yeme eğilimindedirler. Zamanla ürik asit vücutta birikir ve gut hastalığına neden olur. Jüpiter ayrıca şişme, anormal genişleme veya fazlalığı işaret edebilir.

7
Jüpiter ve Sağlık Astrolojisi
5 soru
8
Satürn

Herhangi bir doğum haritasında, Satürn yakından incelenmelidir. Meydana gelen çoğu hastalık genellikle bu gezegenle ilişkilidir. Örneğin, doğumda Satürn'ün hangi burçta bulunduğu, potansiyel olarak hipo-fonksiyonel - yani yavaş ve normal beklentinin altında çalışmayan - hangi organ, doku veya vücut bölgesinin belirlenmesine yardımcı olabilir. Eğer Satürn retro pozisyonda bulunursa, o bölgenin işlev bozukluğu olasılığı artar.

9
Uranüs

Sinir sistemi Merkür tarafından yönetilse de, sinapslar arasında seyahat eden uyarılar Uranüs tarafından yönetilir. Güçlü Uranüs yerleşimine sahip insanlar genellikle strese daha güçlü tepki verirler ve sürekli sinirli veya rahatlayamazlar. Bu stres, vücudumuzun Uranüs bölümlerinde çökmelere neden olabilir. Güçlü Uranüs yerleşimine sahip kişiler bu semptomları hafifletmek için egzersiz, meditasyon veya biyo-geribildirim yoluyla gevşemeyi öğrenmelidirler.

10
Neptün

Neptün, doğum haritasının tıbbi bir değerlendirmesinde dikkate alınması gereken önemli bir gezegendir. Bu gezegen her yerde olabilme eğilimindedir, ama aynı zamanda hiçbir yerde olmayabilir. Neptün dağınıktır, saydamdır ve sıkı bir şekilde belirlenmesi veya saptanması zordur. Bu nedenlerle, gezegenin doğum haritasının açılarında merkezi bir rol oynayıp oynamadığına bakmak önemlidir. Eğer öyleyse, tıbbi sorunun ilk başta yanlış teşhis edilme olasılığı, teşhis hakkında yanlış bilgilendirme, kök probleme doğrudan işaret etmeyen maskelemiş belirtiler veya yanlış okunmuş laboratuvar veya test sonuçları olabilir. Öne çıkan bir Neptün ayrıca potansiyel olarak ilaca duyarlı bir bireyi işaret edebilir, bu da herhangi bir ilacın ortalama dozajından daha düşük bir doz verilmesi gerektiği anlamına gelir.

11
Plüton

Plüton yaşamı ve ölümü yönetir. Hücrelerin dönüşümünü yansıtır - sürekli bir çoğalma ve yeniden üreme veya tüm faaliyetin tamamen durmasıyla ölümü tetikler.

Olumlu bir düzeyde Plüton, metabolizma ve genetikte hayati ve temel değişikliklerin gerçekleşmesini ve sürekli, kesintisiz kimyasal süreçleri sağlayarak işlevsel ve sağlıklı insan bedenlerini oluşturmayı sağlar

Transneptünyenler

1
Transneptünyen Gezegenler
2
Cupido
3
Hades
4
Zeus
5
Kronos
6
Apollon
7
Atmedos
8
Vulcanus
9
Poseidon
10
Transplüton

Sabit Yıldızlar

1
Sabit Yıldızlar

Burçlar ve Gezegenler

1
Koç Burcu
2
Boğa Burcu
3
İkizler Burcu
4
Yengeç Burcu
5
Aslan Burcu
6
Başak Burcu
7
Terazi Burcu
8
Akrep Burcu
9
Yay Burcu
10
Oğlak Burcu
11
Kova Burcu
12
Balık Burcu

Nitelikler

1
Nitelikler
2
Öncü Nitelikler (Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak)
3
Sabit Nitelikler (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova)
4
Değişken Nitelikler (İkizler, Başak, Yay ve Balık)

Evler

1
Evler

Sağlık açısından Güneş açıları

1
Sert Açılar ve Sağlık
2
Güneş - Ay Açıları
3
Güneş - Merkür Açıları
4
Güneş - Venüs Açıları
5
Güneş - Mars Açıları
6
Güneş - Jüpiter Açıları
7
Güneş - Satürn Açıları
8
Güneş - Uranüs Açıları
9
Güneş - Neptün Açıları
10
Güneş - Plüton Açıları
11
Güneş - Ascendant Açıları

Sağlık Açısından Ay Açıları

1
Ay - Merkür Açıları
2
Ay - Venüs Açıları
3
Ay - Mars Açıları

Bir operasyona hazırlık yaparken geçiş veya ilerleyen Ay'ın Mars ile ilişkisini dikkate almak önemlidir. Operasyondan önce veya sonra geçiş veya ilerleyen Ay'ın Mars ile kavuşum, kare, uyumsuz veya karşıt açı yapması durumunda ameliyattan kaçınılmalıdır: Geçiş yapan Ay'ın Mars ile gerilimli bir açı yapması, operasyon sırasında veya sonrasında aşırı kanama veya vücudun bir bölgesinde iltihaplanma anlamına gelebilir. Diğer yandan, geçiş yapan Ay'ın Mars ile sextile veya trigon açı yapması durumunda operasyon önerilir: böyle bir açı, cerrahın hızlı, temiz ve kesin bir kesme becerisini sağlamaya yardımcı olabilir.

4
Ay - Jüpiter Açıları

Yengeç burcu tarafından yönetilen Ay'ın, hamilelik ve doğum süreci üzerinde yetkisi olduğu ve adet döngüsünde Akrep ile birlikte etkili olduğu düşünülür. Ay ve Jüpiter arasındaki sert bir açı, kadın üreme sistemi ile ilgili sorunlara işaret edebilir. Bu nedenle, doğum haritasında veya ilerleyen haritada bu konfigürasyona sahip olan herhangi bir hamile kadın, yeterli miktarda kolin (Jüpiter) veya lesitin almalıdır. Araştırmalar, hamile bir kadında yetersiz kolinin, normalden daha küçük bir timus bezi olan bir çocuğa neden olabileceğini göstermektedir. Bebeği emzirmek, timus bezinin çocukta düzgün çalışmasını sağlamak için önemlidir. Ay'ın Jüpiter ile sert bir açıda olması, özellikle gezegenlerden biri Yengeç burcunda ise, mangan (Jüpiter) eksikliği "lohusalık melankolisi" veya yeni doğan bebeğe karşı hoşnutsuzluğa neden olabilir. Ayrıca, adet öncesi meme hassasiyeti veya ağrısı gibi semptomlar, doğru miktarda B-6 vitamini (Jüpiter) ile giderilebilir..

5
Ay - Satürn Açıları

Her adetten önce kasılmalar, sinirlilik, az miktarda veya düzensiz adet kanaması gibi sorunlar, kalsiyum eksikliği (Satürn) nedeniyle oluşabilir. Bioflavonoid eksikliği (Satürn) de adet sorunlarına yol açabilir. Eğer Ay Yengeç burcunda ve Plüton ile sert bir açı yaparken yeterli miktarda bioflavonoid bulunmuyorsa, olası bir düşük durumu işaret edilebilir. Ayrıca, vitamin K (Satürn) eksikliği, düşük yapma ve diğer kadın şikayetlerine yol açabilir. Ek olarak, olası bir B-12 vitamini eksikliği, çocuk sahibi olma sorunlarına neden olabilir ve bu sorunlar C vitamini (Satürn) ile hafifletilebilir.

6
Ay - Uranüs Açıları

Ay'ın Uranüs ile olumsuz bir açı yapması durumunda ameliyatı kaçınmalıdır. Bu iki gezegen arasında herhangi bir sert açıda, ameliyat gibi ani stres durumları hızlı bir potasyum kaybına neden olabilir. Ameliyat sırasında ciddi bir potasyum tükenmesiyle ortaya çıkan bir sonraki dönemde hipokalemi durumuna dikkat edilmelidir. Potasyum eksikliği aynı zamanda Uranüs'ün yönettiği Kova burcunda bileklere ödemden kaynaklanan şişmeye neden olabilir.

7
Ay - Neptün Açıları

Ay ve Neptün arasında sert bir açı olduğunda, özellikle Ay Neptün ile kavuşum halindeyse, bir kişi muhtemelen ilaçlara son derece duyarlı olacaktır. Eğer Neptün Aslan burcunda ise, idrar söktürücüler gibi alınan herhangi bir ilaç, kalp durumunu zayıflatabilir. İlaçlar vücuttan potasyumu atmaktan sorumlu olduğundan, bu mineralin eksikliği ortaya çıkabilir ve bu da kalbe daha fazla yük bindirebilir.

8
Ay - Plüton Açıları

Ay ve Plüton arasında sert bir açı olduğunda potasyumun ciddi bir eksikliği ortaya çıkabilir. Yeterli potasyum olmadan endokrin bezler (Plüton) hipofonksiyon olabilir. Hangi bezin etkilendiğini belirlemek için gezegenlerin hangi burçlarda olduğuna bakmanız gerekecektir: Eğer Yengeç veya Oğlak burcunda ise, hipofiz bezi etkilenebilir.

9
Ay - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Merkür açıları

1
Merkür - Venüs Açıları

Merkür ve Venüs, yörüngelerinde birbirinden fazla 76 derece uzaklaşmadıkları için, bu iki gezegen arasında olumsuz bir açı mümkün değildir; ancak yarı-sekstil (30 derece) ve yarı-kare (45 derece), Venüs'ün Satürn, Uranüs, Neptün veya Plüton gibi dış gezegenler tarafından etkilendiği durumlarda olası bir rahatsızlık kaynağı olabilir.

2
Merkür - Mars Açıları

Merkür ve Mars arasında sert bir açı olduğunda sinirsel bozukluklar kesin bir olasılıktır. Sinirlerin genel olarak iltihaplanması olabilir. Ya da Mars'ın yönettiği Koç burcunun yüz ile ilgili alanı nedeniyle Bell felci olasılığı vardır. Sinir iletimi de hatalı olabilir, bu da fosfor eksikliği (Mars) nedeniyle açıklanamayan gerginliğe yol açabilir.

3
Merkür - Jüpiter Açıları
4
Merkür - Satürn Açıları
5
Merkür - Uranüs Açıları

Bu yapılandırmaya sahip bir kişi zaten büyük bir sinirlilik eğiliminde olacağından, sinir sistemi üzerinde etkisi olan tüm vitaminler ve minerallerin, özellikle tiaminin iyi bir şekilde temin edildiğinden emin olunmalıdır.

6
Merkür - Neptün Açıları
7
Merkür - Plüton Açıları
8
Merkür - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Venüs açıları

1
Venüs - Mars Açıları
2
Venüs - Jüpiter Açıları
3
Venüs - Satürn Açıları

Venüs ile Satürn arasında sert bir açı olduğunda, E vitamini eksikliği büyük bir olasılıktır ve bu eksiklik çeşitli cilt rahatsızlıklarına yol açabilir. Örneğin, cilt kolayca morarabilir. Yaşlanma süreci olan kırışıklıklar ve sarkmalar hızlanabilir, özellikle Venüs ile Satürn arasındaki sert açı aynı zamanda yaşlanma karşıtı besin PABA'nın (Satürn) eksikliğini de gösterir. Egzama, dermatit, lupus, vitiligo, kırışıklıklar, kuru cilt ve koyu lekeler gibi cilt sorunları da ortaya çıkabilir ve bu durumda PABA kremi dışsal olarak uygulanması gerekebilir.

4
Venüs - Uranüs Açıları

Venüs ile Uranüs arasında sert bir açı olduğunda, ani stresli durumlarda B3 vitamini ihtiyacı ortaya çıkabilir, özellikle yüksek nişasta ve karbonhidrat içeren bir diyet uygulayan kişilerde rastlanabilir.. Uranüs, vücudun oksijenasyon sürecini yöneten Kova burcunu yönetir.

5
Venüs - Neptün Açıları
6
Venüs - Plüton Açıları
7
Venüs - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Mars Açıları

1
Mars - Jüpiter Açıları

Herhangi bir kan bozukluğu belirtisinde Mars etkili olabilir. Mars ile Jüpiter arasında bir sert açı bulunması durumunda kırmızı kan hücrelerinin aşırı üretimi olabilir, bu sorun genellikle çinko eksikliği (Jüpiter) tarafından tetiklenebilir. Her iki gezegen de İkizler burcunda yer alıyorsa, özellikle danar sertliği olmak üzere atardamarların dolaşımında zorluklar yaşanabilir ve bunun sebebi sodyum dengesizliği (Mars) olabilir.

2
Mars - Satürn Açıları

Astrolojik açıdan Mars ve Satürn arasında sert bir açı bulunan durumlarda kanla ilgili rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Örneğin, kükürt eksikliği nedeniyle heparin adı verilen doğal kanı sulandıran madde üretememe sonucunda pıhtılaşma veya kalınlaşma meydana gelebilir.

3
Mars - Uranüs Açıları
4
Mars - Neptün Açıları

Mars ve Neptün arasında sert bir açı olduğunda, özellikle bir kavuşum durumunda, genel olarak zayıf canlılık ve enerji eksikliği olabilir. Bir haritada böyle bir konfigürasyona sahip bir kişi, stresle ilişkili rahatsızlıklara yatkın olabilir. Ayrıca, genellikle herhangi bir ilacın düzenli dozajını gerektiren ilaçlara karşı özellikle duyarlı olabilir.

5
Mars - Plüton Açıları

Plüton'un zorlu bir etkileşimde olduğu her durumda, bezlerin işlev bozukluğu potansiyeli vardır. Mars'ın Plüton ile zorlu bir etkileşimde olması, adrenal bezlerle ilgili olası problemlere işaret eder: özellikle Plüton Koç burcundayken, adrenal bezler hiperaktif olabilir. Eşlik eden zorlu bir Satürn etkileşimi ile adrenal bezler küçülebilir, bu da Addison hastalığına yol açabilir. Adrenal bezler üzerinde ağır stres, hipoglisemi gibi şeker problemleri yaratabilir. Yorgun adrenal bezler nedeniyle sodyum fazlalığı da endokrin bezlerin bozukluklarına yol açabilir. Eğer Plüton Yengeç burcunda ise, arka hipofiz bezi aşırı işlev gösterebilir. Ve eğer bir erkeğin haritasında Mars Plüton ile kavuşum halindeyse, ilerleyen yaşlarda prostat problemleri ortaya çıkabilir.

6
Mars - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Jüpiter Açıları

1
Jüpiter - Satürn Açıları
2
Jüpiter - Uranüs Açıları

Uranüs, vücudun tüm spazm durumlarını yönettiği için, Jüpiter Uranüs ile sert bir açıda olduğunda ve bir birey stres altında olduğunda, tikler, titremeler, seğirmeler ve bazı kalsiyumla ilgili olmayan kramplar meydana gelebilir.

3
Jüpiter - Neptün Açıları

Jüpiter, Neptün ile sert bir açıda olup, Satürn'den bir sert açının eşlik ettiği durumda, vücut genel olarak enfeksiyona eğilimli olabilir ve ciddi rahatsızlıklar ortaya çıkabilir. Örneğin, beyaz kan hücrelerinde anemi, lösemi veya lökopeni gibi sorunlar veya polisitemi şeklinde kırmızı kan hücrelerinde sorunlar olabilir - tüm bu bozukluklar çinko veya manganez dengesizliğiyle ilgilidir. Ayrıca çinko veya manganez zehirlenmesi potansiyeli de vardır.

4
Jüpiter - Plüton Açıları

Jüpiter ve Plüton arasındaki sert açı, doğum haritasında vitamin veya mineral eksikliğine neden olabilir ve bu eksiklik bir kişinin yaşamı boyunca sürebilir. Hem Plüton hem de Jüpiter açgözlü iştahları temsil ettikleri için, özellikle bir kavuşum gibi bu gezegenler arasındaki sert açılarla diğer gezegen kombinasyonlarından daha fazla sorun ortaya çıkabilir. Bu gezegenlerin belirttiği açgözlülük, Satürn'ün güçlü ve olumlu açılarla ilişkilendirilmediği sürece kontrolsüz kalabilir. Bu açgözlü eğilimlerin bazılarının azaltılabileceği tek pozisyon, Jüpiter ve Plüton'un içgüdüsel ihtiyaçlarının hafifletildiği On ikinci Ev'dir.

5
Jüpiter - Yükselen Açıları

Jüpiter'in Yükselen ile kavuşumu, Venüs gibi biraz açgözlülük yaratır, ancak bu arzular sadece tatlılarla sınırlı olmayacaktır. 

Sağlık Açısından Satürn Açıları

1
Satürn - Uranüs Açıları

Satürn ve Uranüs arasında sert bir açı olduğunda, genellikle Satürn tarafından yönetilen vitaminler ve minerallere (C vitamini, bioflavonoidler, K vitamini, PABA, kalsiyum florür ve sülfür) sporadik ihtiyaçlar olabilir. Bu besin maddelerine olan yüksek gereksinimler genellikle ameliyat veya duygusal stres gibi ani stres durumlarından kaynaklanabilir.

2
Satürn - Neptün Açıları

Satürn ve Neptün arasında sert bir açı, kronik, uzun vadeli hastalıkları veya genetik veya kalıtsal bir zayıflığı ima eden önemli bir hastalık konfigürasyonunu temsil eder. Örneğin, pantothenik asit (Neptün) eksikliği kalıtsal olabilir ve çeşitli sorunlara neden olabilir. 

3
Satürn - Plüton Açıları

Satürn ile Plüton arasındaki sert açı, tıbbi astrolog tarafından yakından incelenmelidir. Plüton ve Satürn, birbirleriyle üstünlük için mücadele eden büyük kardeşlere benzer: Plüton gücü temsil ederken, Satürn azim ve süreklilik anlamına gelir. İki gezegen sert açıda olduğunda, özellikle birbirleriyle kavuşum halindeyken, neredeyse her zaman potansiyel bir rahatsızlık ima edilir.

4
Satürn - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Uranüs Açıları

1
Uranüs - Neptün Açıları
2
Uranüs - Plüton Açıları
3
Uranüs - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Neptün Açıları

1
Neptün Açıları Hakkında
2
Neptün - Plüton Açıları
3
Neptün - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Plüton Açıları

1
Plüton Açıları Hakkında
2
Plüton - Yükselen Açıları

Sağlık Açısından Yükselen Burç

1
Yükselen Hakkında

Orta Noktalar - Güneş

1
Genel yaklaşımlar
2
Güneşin, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
3
Güneşin, Merkür bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
4
Güneşin, Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
5
Güneşin, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
6
Güneşin, Jüpiter bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
7
Güneşin, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
8
Güneşin, Uranüs bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
9
Güneşin, Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
10
Güneşin, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
11
Güneşin, Transneptün bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler

Orta Noktalar - Ay

1
Ay, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı bilinen etkiler
2
Ay, Merkür bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Ay, Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Ay, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Ay, Jüpiter bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Ay, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
7
Ay, Uranüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
8
Ay, Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
9
Ay, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
10
Ay, Transneptün bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Merkür

1
Merkür, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Merkür, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Merkür, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Merkür, Jüpiter bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Merkür, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Merkür, Uranüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
7
Merkür, Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
8
Merkür, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
9
Merkür, Hades bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Venüs

1
Venüs, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Venüs, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Venüs, Jüpiter bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Venüs, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Venüs, Uranüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Venüs, Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
7
Venüs, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
8
Venüs, Cupido, Hades, Zeus bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Mars

1
Mars, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Mars, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Mars, Merkür bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Mars, Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Mars, Jüpiter bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Mars, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
7
Mars, Uranüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
8
Mars, Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
9
Mars, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
10
Mars, Hades, Zeus, Admetos bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Jüpiter

1
Jüpiter, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Jüpiter, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Jüpiter, Venüs ve Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Jüpiter, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Jüpiter, Neptün ve Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Satürn

1
Satürn, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Satürn, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Satürn, Merkür bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Satürn, Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Satürn, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Satürn, Jüpiter, Uranüs, Neptün, Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
7
Satürn, Cupido, Hades bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Uranüs

1
Uranüs, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
2
Uranüs, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
3
Uranüs, Merkür bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
4
Uranüs, Venüs ve Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
5
Uranüs, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler
6
Uranüs, Plüton - Hades - Atmedos bağlantılı orta noktalara yaptığı etkiler

Orta Noktalar - Neptün

1
Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
2
Neptün, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
3
Neptün, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
4
Neptün, Merkür | Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
5
Neptün, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
6
Neptün, Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
7
Neptün, Uranüs ve Plüton bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
8
Neptün, Hades, Apollon ve Admetos bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler

Orta Noktalar - Plüton

1
Plüton, Güneş bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
2
Plüton, Ay bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
3
Plüton, Merkür ve Venüs bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
4
Plüton, Mars bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
5
Plüton, Jüpiter ve Satürn bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler
6
Plüton, Uranüs ve Neptün bağlantılı orta noktalara yaptığı genel etkiler

Orta Noktalar - Transneptünyenler

1
Cupido, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
2
Hades, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
3
Zeus, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
4
Kronos, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
5
Apollon, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
6
Admetos, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
7
Vulcanus, bağlantılı orta noktaların genel etkileri
8
Poseidon, bağlantılı orta noktaların genel etkileri

Tıbbi Astroloji açısından tarama yapmak

1
Med Scan Tekniği
2
Sorulacak sorular ve Anket
3
Ne kadar süt içersiniz?
4
Banyo mu yoksa duş mu alırsınız?
5
Et mi, meyve mi yoksa sebze mi tüketiyorsunuz?
6
Tatlılar ve şeker ürünleri tüketir misiniz?
7
Hangi ilaçları şu anda kullanıyorsunuz?
8
Daha önce geçirdiğiniz hastalıklar
9
Doğum (Natal) ve İlerleyen (Progres) Haritalar
10
Vitaminlar ve Mineraller
11
Aktif Çaprazlar
12
Fiziksel Testler
13
Besin Takviyeleri
14
Homeopatik İlaçlar
15
Dietler

Section

İlk yorumu yazan olun.

Lütfen giriş yapıp yorum ekleyin
Layer 1
error: Alert: Content selection is disabled!!